Vanavond en vannacht regen

26 mei 2019, 17:23 uur - Vanavond en vannacht trekt een regengebied over het land. De minimumtemperatuur ligt rond 12 graden. Morgen breekt de zon weer door en wordt het 16-20 graden. Dinsdag is het buiig met kans op onweer. Het wordt behoorlijk fris met 12-16 graden. Na Hemelvaart neemt de kans op droog, zonnig en warm weer toe...Uitgebreide weersverwachting België

Activiteitenweer België

Gezondheidsweer België

Het klimaat in België

De overwegend zuidwestelijke stroming van zee zorgt in België voor een mild en vochtig klimaat; zachte winters en koele zomers. Regen is in België nooit ver weg. Aan de kust, met plaatsen als Oostende en Brugge, valt de meeste neerslag in oktober. In Laag en Midden België en in de Ardennen valt de meeste neerslag in juli en augustus. De hoogste gemiddelde temperaturen vinden we aan de kust; 16.9°C in de zomer en 3°C winter. In de Ardennen ligt de gemiddelde wintertemperatuur vlak boven nul. Er ligt regelmatig een pak sneeuw van 30 tot 70 centimeter. Skiën kan dus ook in de Benelux.
Je gebruikt een internetbrowser die wij helaas niet volledig ondersteunen
Weeronline zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt: Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.